Vitamine D en ons immuunsysteem, hoe ingewikkeld is het? Vooral nu in COVID-tijdperk en in de winter: gewoon extra voldoende slikken. Wetenschappelijke nuance, is niet op zijn plek. Slik dagelijks dus 2000 IE (50ug) of zelfs iets meer. – Food4Innovations (NL) – ir. Wouter de Heij

Vorige week was de week-van-de-Vitamine-D leek het wel. Sommige onderwerpen krijgen plotseling media-tractie en daardoor mag elke expert (?!) hier iets van vinden. Klassieke gezien hebben we in dit soort discussies de medici en de die-hard wetenschappers die zeggen dat er nog niks bewezen is, daartegenover staan dan typisch weer de ‘zwevers’ en ‘internet-experts’. De…
— Lees op food4innovations.blog/2020/11/02/vitamine-d-en-ons-immuunsysteem-hoe-ingewikkeld-is-het-vooral-nu-in-covid-tijdperk-en-in-de-winter-gewoon-extra-voldoende-slikken-wetenschappelijke-nuance-is-niet-op-zijn-plek-slik-dagelijks-dus/